אני אוהבת להשקיע באוכל אבל לפעמים לא צריך יותר מידי, ופשוט זה הכי טעים, אז היום בנדיקט ביתי בלי ביצה עלומה אבל עם ביצת עין ויוצא טעים.
לוקחים פרוסת לחם כוסמין ומכניסים לטוסטר לצנים.
מורחים מעט חמאה
לוקחים אבוקדו בשל וטעים - עכשיו אנחנו בשיא עונת האבוקדו, והאבוקדו האהוב עליי זה של חקלאי גרנות-הכי טעים ומומלץ
חוצים ומורחים על הצנים.
במקביל,מבשלים ביצת עין עם מעט מלח (נזהרים לא לשבור את העין כי זה הקטע של הסנדביץ הזה)
הטיפ שלי לביצת עין היא לא לבשל במחבת עגולה רגילה אלא מחברת שטוחה של פקנייק ואז יותר קל לשלוף את הביצת עין בשלמותה.
צ'ילי חריף
מלח פלפל
ולקישוט בצל ירוק ובזליקום
וכל ביס וביס זה תענוג של החיים
לאבוקדו הטעים הזה ניתן להסתכל בעמוד חקלאי גרנות בפייסבוק: https://www.facebook.com/ GranotAgriculture ובאינסטגרם: https://www.instagram.com/ granot.agriculture/
אשמח שתרשמו לניוזלטר ותקבלו עדכונים על פוסטים חדשים, ומבצעים מיוחדים לקוראות coca style
להרשמה -
וכדי להכיר יותר מוזמנים להציץ באינסטגרם ובסטורי-
נשיקות והכי חשוב בריאות איתנה לכולנו ᑕOᑕᗩ ᔕTYᒪE
לימור אלזמי -יזמית אופנה
סטייל יעוץ ותדמית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה