וואו נכון בתור ילדים אהבתם ספגטי אדום עם נקניקיות - זה הכי טעם של פעם, אז החלטתי לפנק ולעשות את זה ובחיי שהתגעגעתי לטעם הנושן הזה שיצא מושלם והייתי חייבת לשתף.
אז בטח אתם לא מבינות איך באה ועושה לכן פוסט על פסטה ונקניק הרי זה הכי קל- אבל אתם תופתעו כי אצלי יש טוויסט בעלילה
אז מה צריך?!
חבילת ספגטי
מיץ עגבניות פרימור - ממליצה מאוד על המיץ של פרימור יש לו טעם טבעי ולא תעשייתי
כף קטשופ
גרידת עגבנייה
אורגנו
שום
מלח פלפל
נקניקיות מבית יחיעם נקניקיות בראטוורסט- מבקר פרמיום - טעים בטירוף.
המתכון הזה לא דומה לשום מתכון פסטה שאתם עשיתם, וקבלו את הטוייסט ענק - מדובר כאן בבישול של הפסטה במיץ עגבניות של פרימור ולא במים ואז הספגטי מקבל טעם מיוחד ביותר, בסגנון טעם מתוק שלא מבינים מה זה הטעם הטעים הזה.
הרוטב הוא המלך -
כוס וחצי מיץ עגבניות, גרידת עגבנייה, שני שום מגורדות, כפיות תבלין אורגנו, מלח פלפל לפי הטעם, כף גדושה של מרק עוף כדי להסמיך את המיץ עגבניות.
והכי לכן רוטב טעים שהילדים יעופו עליו וגם אתם!!!
לצד זה לוקחים את הנקניקיות משרים אותם במים חמים, בישול של 3 דקות בלבד.
וזהו הכי פשוט הכי טעים!!!!
שיהיה לכן בתאבון.
.
אשמח שתרשמו לניוזלטר ותקבלו עדכונים על פוסטים חדשים, ומבצעים מיוחדים לקוראות coca style
להרשמה -
https://goo.gl/KT8c4G
וכדי להכיר יותר מוזמנים להציץ באינסטגרם ובסטורי-
https://instagram.com/limoralzami
נשיקות לכולנו ᑕOᑕᗩ ᔕTYᒪE
אין תגובות: