אם יש דבר שאני לא יכולה לסרב לו, ויכול לזעזע כל את כל התזונה הבריאה שלי זה רביולי.. זה אהבת חיי מאז ומתמיד.
זה מנה נצחית שאני מזמינה במסעדות והמנה האהובה עליי, איזה מנת דגל הפעם בישלתי לכם?
כישורי המטבח שלי ואהבה לאינסטגרם הביאו אותי למתכון הכי מדליק שיש שזה לזניית רביולי בתבנית של משקעים של השף רוני יוחחנוב אז לפני שנתחיל לפשל שרוולים יש משהו שחשוב שתדעו מצאתי את סדרת הפסטות הכי טעימה "פסטה ריקו"
פסטה ריקו, פסטה טרייה איטלקית בלי חומרים משמרים, צבעי מאכל ובמיוחד בשבילי פסטה איכותית ומזינה.
הטעמים המיוחדים של הפסטה הם- רביולי במילוי גבינות, רביולי בטטה, תרד וריקוטה ופלין פטריות וריקוטה בטעם כמהין.
אז שוב אתם זוכרים שאצלי בבלוג לא תראו מתכונים מסודרים כמו של שפים אבל אבל אצלי תקבלו סטייל וטעם טוב.
אז מה עשיתי?
לקחת תבנית שקעים הוספתי לזה מנג'טים (גביעי נייר)
לקחת רביולי פסטה ריקו עגול (ללא בישול) בטעם גבינות
להוסיף עגבניות מרוסקות של MUTTI
נשיקות והכי חשוב בריאות איתנה לכולנו ᑕOᑕᗩ ᔕTYᒪE
אין תגובות: